Billige kondomer

Å kjøpe kondomer kan være en stor utgift for yngre mennesker som ikke har inntekt. For å få billige kondomer kan du Googla. Mange nettbutikker som selger kondomer har mye lavere priser enn for eksempel apotek og dagligvarebutikker.

Jeg kan anbefale billige kondomer på Kondomvarehuset. Kondomvarehuset tilbyr 10 kondomer for 1 SEK på din første bestilling. Nesten gratis da. Da kan du kjøpe kondomer til vanlige priser som er mye lavere enn på apoteket ditt.

Kondomer skal være gratis

Jeg synes virkelig kondomer burde være gratis, spesielt for yngre mennesker. Men slik er det dessverre ikke og da er det bra at det finnes billige kondomer på for eksempel Kondomvarehuset.

Å bestille kondomer fra dem er enkelt og raskt. Du vil motta varene dine innen få dager og pakken er diskret slik at ingen vet hva du har bestilt.

Billig vs dyrt

Er det forskjell på billige og dyre kondomer? Nei, det er ingen forskjell på sikkerhet og holdbarhet. Men kondomer med ekstra funksjoner som smak, klumpete, spesielle smøremidler osv. Kan koste mye mer enn vanlige tradisjonelle kondomer.

Noen merker ser også ut til å være litt mer luksuriøse. Kanskje er emballasjen litt mer overdådig og luksuriøs. Men selve kondomene er ikke bedre på noen måte. Som forbruker må du selvfølgelig betale ekstra for luksusen.

Bruker du mange kondomer? Da kommer du mye billigere unna ved å kjøpe store pakker med kondomer. Men husk at kondomer har en best-før-dato. Skal vernet være intakt, må ikke den datoen passeres. Gummi eldes og sprekker dermed lettere.

Hvis du har venner som også trenger kondom, kan du kjøpe en stor pakke og dele pakken. Ofte koster en 100-pakning kondomer mindre enn halvparten av prisen per kondom sammenlignet med en 10-pakning. Så sjekk ut vennegjengen og kjøp skikkelig billige kondomer sammen.