Salg til fordel for foreningen

      2 Kommentarar til Salg til fordel for foreningen

Ønsker du å tjene mer penger til foreningen din bør du se her. FibGreen , som jobber med dugnadsprodukter , lurer på om du vil bli vår neste dugnadspartner .

Er dere flere enn 100 deltakere på salget får dere ekstra hjelp og støtte fra oss, sier FibGreen . Se her hva du får:

  • Vi setter opp en felles veikart for arbeidet .
  • Vi tildeler en kontaktperson hos oss som følger dere opp grundig i salgsperioden
  • Varene leveres gratis.
  • Boksen er ferdigpakket og klar for hver deltaker.
  • Usolgte varer returneres enkelt til oss.
  • Etter endt hardt arbeid vi tilbyr sponsoravtaler til våre kunder

Produkter til selge

FibGreen har investert i ett enkelt produkt, men det er på den annen side et veldig lettsalg. Det du selger er pakker med mikrofiberkluter . Disse er pakket i attraktive gaveesker. De er billige nok til at mange ønsker å kjøpe, men også dyre nok til at du kan tjene godt.

Takket være den ekstra støtten du får hvis du ønsker å bli deres rede dugnadspartner , er det enda enklere å selge fillene.

For å tjene penger til foreningen

Det er ofte en vanskelig jobb å få sammen deltakere når det gjelder å tjene penger til foreningen. Men det er vanligvis et nødvendig onde. Det skal mye penger til for å holde en forening i gang. Har du mange unge, kan det koste enda mer. Konkurranser og leirer skal finansieres.

Ved å selge dugnadsprodukter får du pengene du trenger. Og med et så lettselgende produkt går arbeidet som regel raskt. Ungdommene kan også være med å selge seg selv fordi det er enkelt og man tar rett og slett med seg produktene på salgsrunden.